Veiligheid staat voorop in de wijk!

Bewoners wordt ook gevraagd om de wijk nog veiliger te maken.

Zoals bekend grenst de wijk Heksenberg/Pronsebroek direct aan de Brunssummerheide. In genoemde wijk maakt buurt Maria-Christinawijk, zijnde een beschermd stadsgezicht, hier deel van uit. In Heksenberg/Pronsebroek staat veiligheid voorop. Dientengevolge worden bewoners ook gevraagd om mee te werken om de wijk nog veiliger te maken.

Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek en bewoners hebben daartoe met politie en gemeente een prioriteitenlijst opgesteld met onderwerpen die als eerste aangepakt moeten worden. Ze focussen vooralsnog op: verkeerd parkeren in de hele buurt, te hard rijden op de Hei Grindelweg en jeugdoverlast bij kerk.

Bron/Lees de rest van het bericht hier verder: link website Wijkraad

Afbeeldingsresultaat voor veiligheid

Houd de wijk schoon!

De vereniging verzoekt vriendelijk alle bewoners mee te helpen onze wijk schoon te houden. De vereniging zorgt voor het periodiek vegen van de toegangspaden naar de garages en bergingen. Het dumpen van afval etc. in deze paden is niet toegestaan. De paden zijn weliswaar eigendom van de vereniging, maar vanwege het open toegankelijke karakter wel aan te merken als een openbare weg. Het plaatsen van de afvalcontainers op de bordessen voor uw woning en in de toegangspaden naar de garages en bergingen is NIET toegestaan. Deze containers horen op uw eigen tuin of in uw eigen berging of garage te worden gestald.